Bog & idéAnne Kirstine Hermann

Bøger skrevet af Anne Kirstine Hermann

Læs mere om Anne Kirstine Hermann
3 produkter
3 produkter
Imperiets børn
Imperiets børnAnne Kirstine Hermann
329,95 DKK
Indbundet
(2)
Imperiets børn
Imperiets børn
Imperiets børnAnne Kirstine Hermann
169,95 DKK
EBOG
(1)
Imperiets børn
Imperiets børn
STREAM
Imperiets børnAnne Kirstine Hermann
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Imperiets børn

Mere om Anne Kirstine Hermann

Der er mange bøger af Anne Kirstine Hermann online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hermanns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Imperiets børn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Imperiets børn" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Anne Kirstine Hermanns bøger

Du kan bestille to bøger af Anne Kirstine Hermann her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Hermanns bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Hermann er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Imperiets børn" af Anne Kirstine Hermann

Det er muligt at købe Anne Kirstine Hermanns "Imperiets børn" som ebog. "Imperiets børn" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Imperiets børn" af Anne Kirstine Hermann

Det er muligt at købe Anne Kirstine Hermanns "Imperiets børn" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Kirstine Hermann