Bog & idéAnne Krøjgaard

Bøger skrevet af Anne Krøjgaard

Læs mere om Anne Krøjgaard
1 produkter
1 produkter
Jagten på Judaskoden
Jagten på JudaskodenAnne Krøjgaard
79,95 DKK
EBOG
(0)
Jagten på Judaskoden

Mere om Anne Krøjgaard

Der er bare én bog af Anne Krøjgaard tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Drømmen om halvmånesmykket". Den er publiceret af Alrune på dansk. "Drømmen om halvmånesmykket" er desuden udgivet i serien "Det drømte barn".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Drømmen om halvmånesmykket" af Anne Krøjgaard

Det er muligt at købe Anne Krøjgaards "Drømmen om halvmånesmykket" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Det drømte barn". Det er Alrune, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne Krøjgaard skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Krøjgaard