Bog & idéAnne Louise Hassing

Bøger skrevet af Anne Louise Hassing

Læs mere om Anne Louise Hassing
1 produkter
1 produkter
Fantasier
FantasierElisa Lykke m.fl.
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Fantasier

Mere om Anne Louise Hassing

Anne Louise Hassing har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fantasier". Det er North Audio Publishing, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fantasier" af Anne Louise Hassing

"Fantasier" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af North Audio Publishing.

Endnu en af Anne Louise Hassing fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Louise Hassing