Bog & idéAnne-Louise Sommer

Bøger skrevet af Anne-Louise Sommer

Læs mere om Anne-Louise Sommer
4 produkter
4 produkter
Store Danske Designere
Store Danske DesignereErik Steffensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Store Danske Designere
Watercolours by Finn Juhl
BOEGERTILSTAERKPRIS
Watercolours by Finn JuhlAnne-Louise Sommer
297,46 DKK
Indbundet
(0)
Watercolours by Finn Juhl
Karen Bennicke
Karen BennickeLisbeth Bonde
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Karen Bennicke
Karen Bennicke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karen BennickeAllison Britten
297,46 DKK
Indbundet
(1)
Karen Bennicke

Mere om Anne-Louise Sommer

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Anne-Louise Sommer. På listen nedenfor finder du de seneste af Sommers bogudgivelser.
Bøgerne fra Anne-Louise Sommer kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Store danske designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Store Danske Designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De dødes haver" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Operaen på Dokøen" udgivet af Gyldendal - "Spatial destabilization" udgivet af Strandberg Publishing - "Rumlig destabilisering" udgivet af Strandberg Publishing - "Kaare Klint" i serien "Danske designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den danske arkitektur" udgivet af Gyldendal - "Watercolours by Finn Juhl" udgivet af Strandberg Publishing - "Store Danske Designere, hb." udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Finn Juhls akvareller" udgivet af Strandberg Publishing

Mere om Anne-Louise Sommers bøger

Du kan købe 11 bøger af Anne-Louise Sommer her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Sommers bøger fås i udvalgte formater. Anne-Louise Sommer bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne-Louise Sommers "Store danske designere"

"Store danske designere" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anne-Louise Sommer "Store Danske Designere"

Det er muligt at købe Anne-Louise Sommers "Store Danske Designere" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Louise Sommer