Bog & idéAnne Marie Lynge Pedersen

Bøger skrevet af Anne Marie Lynge Pedersen

Læs mere om Anne Marie Lynge Pedersen
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Anne Marie Lynge Pedersen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Anne Marie Lynge Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Aktuel nordisk odontologi 2011" udgivet af Munksgaard

Bøger af Anne Marie Lynge Pedersen

Der er tre tilgængelige bøger af Anne Marie Lynge Pedersen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Anne Marie Lynge Pedersen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Anne Marie Lynge Pedersen

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" kan købes online som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Pedersen, kan du godt glæde dig. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anne Marie Lynge Pedersen "Sygdomslære for ikke-klinikere"

Det er muligt at købe Anne Marie Lynge Pedersens "Sygdomslære for ikke-klinikere" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Marie Lynge Pedersen