Bog & idéAnne-Marie Thalund

Bøger skrevet af Anne-Marie Thalund

Læs mere om Anne-Marie Thalund
2 produkter
2 produkter
Den nye leder
Den nye lederAnne-Marie Thalund & Lis Vibeke Kristensen
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Den nye leder
Den nye leder
Den nye lederAnne-Marie Thalund
369,95 DKK
EBOG
(1)
Den nye leder

Mere om Anne-Marie Thalund

Anne-Marie Thalund har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Thalunds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra kollega til leder" udgivet af DJØF - "Den nye leder" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den nye leder" udgivet af Djøf Forlag

Bøger skrevet af Anne-Marie Thalund

Anne-Marie Thalund har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Thalunds bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Thalund er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fra kollega til leder" af Anne-Marie Thalund

"Fra kollega til leder" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF.

Anne-Marie Thalund "Den nye leder"

Hos Bog & idé er "Den nye leder" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Thalund, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Marie Thalund