Bog & idéAnne Marie Villumsen

Bøger skrevet af Anne Marie Villumsen

Læs mere om Anne Marie Villumsen
2 produkter
2 produkter
Trivselsmetoden
BOEGERTILSTAERKPRIS
TrivselsmetodenAnne Marie Villumsen
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Trivselsmetoden
Tekster og kommunikation i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tekster og kommunikation i socialt arbejdeAnnemette Matthiessen
71,96 DKK
Hæftet
(0)
Tekster og kommunikation i socialt arbejde

Mere om Anne Marie Villumsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Anne Marie Villumsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Villumsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opsporing og underretning i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Marginalisering, metode, videnproduktion" udgivet af Via Systime - "Inklusion og eksklusion - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Helhedsorienteret socialt arbejde med udsatte familier" udgivet af Akademisk Forlag - "Psykologi og socialt arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Praksisforskning i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Trivselsmetoden" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anne Marie Villumsen

Du kan bestille otte bøger af Anne Marie Villumsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Villumsens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Villumsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Opsporing og underretning i dagtilbud" af Anne Marie Villumsen

Det er muligt at købe Anne Marie Villumsens "Opsporing og underretning i dagtilbud" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Anne Marie Villumsen "Marginalisering, metode, videnproduktion"

Hos Bog & idé er "Marginalisering, metode, videnproduktion" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Via Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Marie Villumsen