Bog & idéAnne-Marie Wium

Bøger skrevet af Anne-Marie Wium

Læs mere om Anne-Marie Wium
1 produkter
1 produkter
Pædiatrisk fysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædiatrisk fysioterapiGitte Platz
390,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædiatrisk fysioterapi

Mere om Anne-Marie Wium

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Anne-Marie Wium. Bogen har titlen "Pædiatrisk fysioterapi". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Pædiatrisk fysioterapi" er desuden tilknyttet serien "Fysio/Munksgaard".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædiatrisk fysioterapi" af Anne-Marie Wium

Hos Bog & idé er "Pædiatrisk fysioterapi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Fysio/Munksgaard". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Anne-Marie Wium skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Marie Wium