Bog & idéAnne Marker

Bøger skrevet af Anne Marker

Læs mere om Anne Marker
2 produkter
2 produkter
Historien om Åse gås
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historien om Åse gåsAnne Marker
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Historien om Åse gås
Historien om Åse gås
HISTORIEN OM ÅSE GÅSAnne Marker
69,95 DKK
EBOG
(0)
HISTORIEN OM ÅSE GÅS

Mere om Anne Marker

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Anne Marker. Det er "Rehabilitering og sosu-faglig indsats 1". Den er udgivet af Gad på dansk. "Rehabilitering og sosu-faglig indsats 1" er desuden tilknyttet serien "Sosu care¤Social- og sundhedshjælpere".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rehabilitering og sosu-faglig indsats 1" af Anne Marker

Hos Bog & idé er "Rehabilitering og sosu-faglig indsats 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Markers serie "Sosu care¤Social- og sundhedshjælpere". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.

Endnu en af Anne Marker skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Marker