Bog & idéAnne Mette Buus

Bøger skrevet af Anne Mette Buus

Læs mere om Anne Mette Buus
2 produkter
2 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Early Childhood Education
Early Childhood EducationKlaus Thestrup
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Early Childhood Education

Mere om Anne Mette Buus

Der er flere forskellige bøger skrevet af Anne Mette Buus tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Buus' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evidens i pædagogens praksis" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Early Childhood Education" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anne Mette Buus

Du kan købe to bøger af Anne Mette Buus her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Anne Mette Buus bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Buus er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Mette Buus' "Evidens i pædagogens praksis"

Det er muligt at købe Anne Mette Buus' "Evidens i pædagogens praksis" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Den professionelle pædagog". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Early Childhood Education" af Anne Mette Buus

Hos Bog & idé er "Early Childhood Education" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Mette Buus