Bog & idéAnne-Mette Hedeager Momsen

Bøger skrevet af Anne-Mette Hedeager Momsen

Læs mere om Anne-Mette Hedeager Momsen
1 produkter
1 produkter
Arbejdsfastholdelse og inklusion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdsfastholdelse og inklusionAnne-Mette Hedeager Momsen
229,46 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsfastholdelse og inklusion

Mere om Anne-Mette Hedeager Momsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Anne-Mette Hedeager Momsen her hos Bog & idé. Det er "Arbejdsfastholdelse og inklusion". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Arbejdsfastholdelse og inklusion" er desuden tilknyttet serien "Ergo/fys Munksgaard".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne-Mette Hedeager Momsens "Arbejdsfastholdelse og inklusion"

"Arbejdsfastholdelse og inklusion" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Momsens serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne-Mette Hedeager Momsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Mette Hedeager Momsen