Bog & idéAnne Mette W. Nielsen

Bøger skrevet af Anne Mette W. Nielsen

Læs mere om Anne Mette W. Nielsen
1 produkter
1 produkter
Udsyn
BOEGERTILSTAERKPRIS
UdsynKirsten Skov (red.)
119,96 DKK
Hæftet
(0)
Udsyn

Mere om Anne Mette W. Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Anne Mette W. Nielsen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Veje til deltagelse" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Udsyn" udgivet af Klim - "Unges motivation i udskolingen " i serien "Ungdomsliv" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger af Anne Mette W. Nielsen

Anne Mette W. Nielsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Anne Mette W. Nielsen bøger i et udvalg af formater. Anne Mette W. Nielsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Veje til deltagelse" af Anne Mette W. Nielsen

Hos Bog & idé er "Veje til deltagelse" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.

Anne Mette W. Nielsen "Udsyn"

Hos Bog & idé er "Udsyn" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Mette W. Nielsen