Bog & idéAnne Pia Koch

Bøger skrevet af Anne Pia Koch

Læs mere om Anne Pia Koch
2 produkter
2 produkter
Bygningsingeniørernes materialer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bygningsingeniørernes materialerKurt Kielsgaard Hansen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Bygningsingeniørernes materialer
Anvisning 205: Renovering af bygninger med skimmelsvampevækst
Anvisning 205: Renovering af bygninger med skimmelsvampevækstPeter A. Nielsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 205: Renovering af bygninger med skimmelsvampevækst

Mere om Anne Pia Koch

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Anne Pia Koch. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Koch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bygningsingeniørernes materialer" udgivet af Akademisk Forlag - "Skadet træværk" udgivet af Træbranchens Oplysningsråd - "TRÆ 62 Skadet træværk" udgivet af Træinformation - "Renovering af bygninger med skimmelsvampevækst " i serien "By og Byg anvisning/ SBi anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Mere om Anne Pia Kochs bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Anne Pia Koch hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Anne Pia Koch fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Koch skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Pia Kochs "Bygningsingeniørernes materialer"

Det er muligt at købe Anne Pia Kochs "Bygningsingeniørernes materialer" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Skadet træværk" af Anne Pia Koch

Dette er en også en skøn bog fra Koch, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Træbranchens Oplysningsråd.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Pia Koch