Bog & idéAnne Pontoppidan

Bøger skrevet af Anne Pontoppidan

Læs mere om Anne Pontoppidan
1 produkter
1 produkter
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiKai Døssing
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Anne Pontoppidan

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Anne Pontoppidan. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pontoppidan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturvidenskaben genfortalt" udgivet af Informations Forlag - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anne Pontoppidan

Du kan bestille to bøger af Anne Pontoppidan her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Pontoppidans bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Pontoppidan er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Pontoppidans "Naturvidenskaben genfortalt"

Hos Bog & idé er "Naturvidenskaben genfortalt" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Informations Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anne Pontoppidan "Ortopædkirurgi"

"Ortopædkirurgi" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Pontoppidan