Bog & idéAnne Simonsen

Bøger skrevet af Anne Simonsen

Læs mere om Anne Simonsen
3 produkter
3 produkter
Glyptotekets arkitektur
Glyptotekets arkitekturJannie Rosenberg Bendsen (red.)
349,95 DKK
Indbundet
(1)
Glyptotekets arkitektur
Ged eller mammut ?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ged eller mammut ?Kirsten Marie Øveraas m.fl.
206,96 DKK
Hæftet
(4)
Ged eller mammut ?
The Architecture of the Glyptotek
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Architecture of the GlyptotekJannie Rosenberg Bendsen (red.)
290,46 DKK
Indbundet
(0)
The Architecture of the Glyptotek

Mere om Anne Simonsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Anne Simonsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Simonsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lov om finansiel virksomhed - med kommentarer" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Lov om finansiel virksomhed - med kommentarer" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Funktionærloven " i serien "Arbejdspladsens love" udgivet af DA, Dansk Arbejdsgiverforening - "Lov om finansiel virksomhed - med kommentarer" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Lov om finansiel virksomhed" udgivet af Karnov Group - "Download fra 00´erne" i serien "Scoop" udgivet af Alinea - "Download fra 00´erne" i serien "Scoop" udgivet af Alinea - "Filmen kalder" i serien "Scoop" udgivet af Alinea - "Tror du det er tilfældigt?" udgivet af Hjerterum

Bøger af Anne Simonsen

Du kan finde ni bøger af Anne Simonsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Anne Simonsen kommer i flere formater. Anne Simonsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Simonsens "Lov om finansiel virksomhed - med kommentarer"

Hos Bog & idé er "Lov om finansiel virksomhed - med kommentarer" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Lov om finansiel virksomhed - med kommentarer" af Anne Simonsen

Hos Bog & idé er "Lov om finansiel virksomhed - med kommentarer" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Simonsen