Bog & idéAnne Sofie Bay-Petersen

Bøger skrevet af Anne Sofie Bay-Petersen

Læs mere om Anne Sofie Bay-Petersen
1 produkter
1 produkter
Perspektiver på udsathed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på udsathedMads Uffe Pedersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på udsathed

Mere om Anne Sofie Bay-Petersen

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Anne Sofie Bay-Petersen. Det er "Perspektiver på udsathed". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Sofie Bay-Petersens "Perspektiver på udsathed"

"Perspektiver på udsathed" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne Sofie Bay-Petersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sofie Bay-Petersen