Bog & idéAnne Sofie Møller Svarre

Bøger skrevet af Anne Sofie Møller Svarre

Læs mere om Anne Sofie Møller Svarre
0 produkter

Mere om Anne Sofie Møller Svarre

Anne Sofie Møller Svarre har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Hvad kollektiv intelligens kan gøre for organisationer". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk. "Hvad kollektiv intelligens kan gøre for organisationer" er desuden en del af serien "Artikel fra Erhvervspsykologi".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Sofie Møller Svarres "Hvad kollektiv intelligens kan gøre for organisationer"

"Hvad kollektiv intelligens kan gøre for organisationer" er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Hvad kollektiv intelligens kan gøre for organisationer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Møller Svarres serie "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Dette er en også en fantastisk bog fra Møller Svarre, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sofie Møller Svarre