Bog & idéAnne Sofie Olesen

Bøger skrevet af Anne Sofie Olesen

Læs mere om Anne Sofie Olesen
3 produkter
3 produkter
Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesignAnders Bennekou
224,96 DKK
Paperback
(0)
Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign
Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign
Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesignAnne Sofie Olsen
229,95 DKK
EBOG
(0)
Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign
Photoshop CC
Photoshop CCAnne Sofie Olesen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Photoshop CC

Mere om Anne Sofie Olesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Anne Sofie Olesen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sofie Olesens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign" udgivet af Libris Digimental - "Photoshop CC" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Digimental - "Få mere ud af Photoshop CC " i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris

Bøger af Anne Sofie Olesen

Anne Sofie Olesen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Anne Sofie Olesen bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Sofie Olesen lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Sofie Olesens "Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign"

Hos Bog & idé er "Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Libris Digimental.

"Photoshop CC" af Anne Sofie Olesen

"Photoshop CC" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Photoshop CC" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Lær det selv - visuel guide". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Libris Digimental.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sofie Olesen