Bog & idéAnne Tjønndal

Bøger skrevet af Anne Tjønndal

Læs mere om Anne Tjønndal
1 produkter
1 produkter
Idrettsteknologi
IdrettsteknologiAnne Tjønndal
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Idrettsteknologi

Mere om Anne Tjønndal

Hvis du søger en bog fra Anne Tjønndal, ser du et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Anne Tjønndal kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Digitale forskningsmetoder" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Idrett, kjønn og ledelse : festskrift til Jorid Hovden" udgivet af Fagbokforlaget

Mere om Anne Tjønndals bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Anne Tjønndal hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. -s bøger kommer bare som hæftet. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Digitale forskningsmetoder" af Anne Tjønndal

Det er muligt at købe Anne Tjønndals "Digitale forskningsmetoder" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Idrett, kjønn og ledelse : festskrift til Jorid Hovden" af Anne Tjønndal

"Idrett, kjønn og ledelse : festskrift til Jorid Hovden" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på flere sprog.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Tjønndal