Bog & idéAnnegrethe Ahrenkiel

Bøger skrevet af Annegrethe Ahrenkiel

Læs mere om Annegrethe Ahrenkiel
4 produkter
4 produkter
Daginstitutionen til hverdag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Daginstitutionen til hverdagFinn Sommer & Niels Warring
324,95 DKK
Paperback
(0)
Daginstitutionen til hverdag
Læring, dannelse og udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring, dannelse og udviklingMalin Ideland
396,95 DKK
Hæftet
(0)
Læring, dannelse og udvikling
Daginstitutionsarbejde og pædagogisk faglighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Daginstitutionsarbejde og pædagogisk faglighedFinn Sommer & Niels Warring
360,95 DKK
Paperback
(0)
Daginstitutionsarbejde og pædagogisk faglighed
Kampen om daginstitutionen
Kampen om daginstitutionenJohn Benedicto Krejsler & Camilla Schmidt (red.)
399,95 DKK
Paperback
(0)
Kampen om daginstitutionen

Mere om Annegrethe Ahrenkiel

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Annegrethe Ahrenkiel. På listen nedenfor har du de nyeste af Ahrenkiels udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogarbejdet i daginstitutioner" udgivet af Akademisk Forlag - "Læring i daginstitutioner - et erobringsforsøg" i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Læring, dannelse og udvikling" udgivet af Gyldendal - "Læring i daginstitutioner" i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Kampen om daginstitutionen" udgivet af Frydenlund - "Daginstitutionen til hverdag" udgivet af Frydenlund - "Daginstitutionsarbejde og pædagogisk faglighed" udgivet af Frydenlund

Annegrethe Ahrenkiels bøger

Du kan købe syv bøger af Annegrethe Ahrenkiel her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Annegrethe Ahrenkiel bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Ahrenkiel lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogarbejdet i daginstitutioner" af Annegrethe Ahrenkiel

Det er muligt at købe Annegrethe Ahrenkiels "Pædagogarbejdet i daginstitutioner" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Læring i daginstitutioner - et erobringsforsøg" af Annegrethe Ahrenkiel

"Læring i daginstitutioner - et erobringsforsøg" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Læring i daginstitutioner - et erobringsforsøg" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Ahrenkiels serie "Pædagogik og læring". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Annegrethe Ahrenkiel