Bog & idéAnnemari Munk Svendsen m.fl.

Bøger skrevet af Annemari Munk Svendsen m.fl.

Læs mere om Annemari Munk Svendsen m.fl.
1 produkter
1 produkter
KvaN 112: Bevægelse i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
KvaN 112: Bevægelse i skolenAnnemari Munk Svendsen m.fl.
62,96 DKK
Hæftet
(0)
KvaN 112: Bevægelse i skolen

Mere om Annemari Munk Svendsen m.fl.

Du kan kun finde en enkelt bog af Annemari Munk Svendsen m.fl. her hos Bog & idé. Bogen har titlen "KvaN 112: Bevægelse i skolen". Den er udgivet af KvaN på dansk. "KvaN 112: Bevægelse i skolen" er desuden en del af serien "KvaN".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annemari Munk Svendsen m.fl.s "KvaN 112: Bevægelse i skolen"

Hos Bog & idé er "KvaN 112: Bevægelse i skolen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af m.fl.s serie "KvaN". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af KvaN.

Dette er en også en skøn bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Annemari Munk Svendsen m.fl.