Bog & idéAnnemarie Brüel

Bøger skrevet af Annemarie Brüel

Læs mere om Annemarie Brüel
1 produkter
1 produkter
Genesers histologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Genesers histologiJørgen Tranum-Jensen
722,46 DKK
Indbundet
(0)
Genesers histologi

Mere om Annemarie Brüel

Hvis du mangler en bog skrevet af Annemarie Brüel, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Brüels seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Genesers histologi" udgivet af Gyldendal - "Genesers histologi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Annemarie Brüel

Du kan bestille to bøger af Annemarie Brüel her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Brüel som indbundet. Brüels bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annemarie Brüels "Genesers histologi"

Hos Bog & idé er "Genesers histologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Annemarie Brüel "Genesers histologi"

Det er muligt at købe Annemarie Brüels "Genesers histologi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annemarie Brüel