Bog & idéAnnemarie Schwarzenbach

Bøger skrevet af Annemarie Schwarzenbach

Læs mere om Annemarie Schwarzenbach
1 produkter
1 produkter
Romaner
RomanerAnnemarie Schwarzenbach
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Romaner

Mere om Annemarie Schwarzenbach

Hvis du er på jagt efter en bog af Annemarie Schwarzenbach, ser du et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schwarzenbachs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Romaner" udgivet af Forlaget Palomar - "Døden i Persien" i serien "Rejsebiblioteket" udgivet af C&K

Bøger skrevet af Annemarie Schwarzenbach

Du kan bestille to bøger af Annemarie Schwarzenbach her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Schwarzenbachs bøger fås i flere formater. Schwarzenbachs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Romaner" af Annemarie Schwarzenbach

Hos Bog & idé er "Romaner" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Palomar, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Annemarie Schwarzenbach "Døden i Persien"

Hos Bog & idé er "Døden i Persien" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Rejsebiblioteket". Det er C&K, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annemarie Schwarzenbach