Bog & idéAnnemarie Selinko

Bøger skrevet af Annemarie Selinko

Læs mere om Annemarie Selinko
3 produkter
3 produkter
Désirée, hb
Désirée, hbAnnemarie Selinko
199,95 DKK
Hardback
(1)
Désirée, hb
Désirée, hb
DésiréeAnnemarie Selinko
119,95 DKK
EBOG
(1)
Désirée
Désirée, hb
STREAM
DésiréeAnnemarie Selinko
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Désirée

Mere om Annemarie Selinko

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger fra Annemarie Selinko. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Selinko.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "DÉSIRÉE" i serien "Signet hardbacks" udgivet af Signet - "Désirée" udgivet af Rosinante - "Désirée" udgivet af Lytteratur - "Désirée, hb" udgivet af Rosinante

Annemarie Selinkos bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Annemarie Selinko hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Annemarie Selinko kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Selinko er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annemarie Selinkos "DÉSIRÉE"

Hos Bog & idé er "DÉSIRÉE" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i Selinkos serie "Signet hardbacks". Det er Signet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Annemarie Selinko "Désirée"

"Désirée" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Désirée" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Rosinante, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annemarie Selinko