Bog & idéAnnemette Sørensen

Bøger skrevet af Annemette Sørensen

Læs mere om Annemette Sørensen
2 produkter
2 produkter
Ligrøverne
LigrøverneAnnemette Sørensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Ligrøverne
Fiskerdrengen og Emily
STREAM
Fiskerdrengen og EmilyAnnemette Sørensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Fiskerdrengen og Emily

Mere om Annemette Sørensen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Annemette Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da freden kom" udgivet af Høst og Søn - "Fangen på Djævleøen" udgivet af Høst og Søn - "Ligrøverne" udgivet af Høst - "Fiskerdrengen og Emily" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det sked man på" udgivet af CDR-Forlag - "Ligrøverne" udgivet af Høst og Søn

Mere om Annemette Sørensens bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Annemette Sørensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Annemette Sørensen bøger i flere formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annemette Sørensens "Da freden kom"

"Da freden kom" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Høst og Søn.

"Fangen på Djævleøen" af Annemette Sørensen

"Fangen på Djævleøen" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Høst og Søn.
Detaljer
Fulde navn:
Annemette Sørensen