Bog & idéAnnett Klingner

Bøger skrevet af Annett Klingner

Læs mere om Annett Klingner
1 produkter
1 produkter
111 steder i Rom som du skal se
111 steder i Rom som du skal seAnnett Klingner
249,95 DKK
Hæftet
(2)
111 steder i Rom som du skal se

Mere om Annett Klingner

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Annett Klingner. Det er "111 steder i Rom som du skal se". Den er udgivet af Frydenlund på dansk. "111 steder i Rom som du skal se" er desuden en del af serien "111 steder som du skal se".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annett Klingners "111 steder i Rom som du skal se"

Det er muligt at købe Annett Klingners "111 steder i Rom som du skal se" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "111 steder som du skal se". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Endnu en af Annett Klingner fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Annett Klingner