Bog & idéAnnette Birkmann

Bøger skrevet af Annette Birkmann

3 produkter
3 produkter
Rejsen til mig
Rejsen til migAnnette Birkmann
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Rejsen til mig
Rejsen til mig - Om at finde friheden i tilværelsens ubekvemme realiteter
STREAM
Rejsen til mig - Om at finde friheden i tilværelsens ubekvemme realiteterAnnette Birkmann
139,95 DKK
Lydbog
(4)
Rejsen til mig - Om at finde friheden i tilværelsens ubekvemme realiteter
Rejsen til mig
Rejsen til migAnnette Birkmann
149,95 DKK
EBOG
(3)
Rejsen til mig

Mere om Annette Birkmann

Der er flere bøger skrevet af Annette Birkmann på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Birkmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rejsen til mig - Om at finde friheden i tilværelsens ubekvemme realiteter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rejsen til mig" udgivet af Information - "Rejsen til mig" udgivet af Information

Bøger skrevet af Annette Birkmann

Annette Birkmann har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Annette Birkmann kan købes i flere forskellige formater. Birkmanns bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annette Birkmanns "Rejsen til mig - Om at finde friheden i tilværelsens ubekvemme realiteter"

"Rejsen til mig - Om at finde friheden i tilværelsens ubekvemme realiteter" kan købes online som lydbog. Med Annette Birkmanns "Rejsen til mig - Om at finde friheden i tilværelsens ubekvemme realiteter" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Annette Birkmann "Rejsen til mig"

Det er muligt at købe Annette Birkmanns "Rejsen til mig" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Rejsen til mig" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Birkmann