Bog & idéAnnette Bredmose

Bøger skrevet af Annette Bredmose

Læs mere om Annette Bredmose
2 produkter
2 produkter
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demens
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demensPhilip Henrik Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demens
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demens
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demensPhilip Henrik Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demens

Mere om Annette Bredmose

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Annette Bredmose tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Bredmose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kortlægning af fysiske elementers væsentlighed i trafikken for personer med synshandicap" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Plejeboliger for personer med demens" i serien "SBi-anvisning 259" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens " i serien "SBi-anvisning 263" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens - detaljer og eksempler" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens - indledende spørgsmål" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet

Mere om Annette Bredmoses bøger

Annette Bredmose har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Annette Bredmose fås i flere forskellige formater. Bredmose har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kortlægning af fysiske elementers væsentlighed i trafikken for personer med synshandicap" af Annette Bredmose

Hos Bog & idé er "Kortlægning af fysiske elementers væsentlighed i trafikken for personer med synshandicap" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Polyteknisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Plejeboliger for personer med demens" af Annette Bredmose

"Plejeboliger for personer med demens" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Bredmoses serie "SBi-anvisning 259". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Bredmose