Bog & idéAnnette Bruhn

Bøger skrevet af Annette Bruhn

Læs mere om Annette Bruhn
1 produkter
1 produkter
Stranden
StrandenMichael Bo Rasmussen
129,95 DKK
Indbundet
(0)
Stranden

Mere om Annette Bruhn

Hvis du leder efter en bog skrevet af Annette Bruhn, har du et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bruhns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stranden" udgivet af KOUSTRUP & CO - "Når tiden går, så går jeg med" udgivet af Ådalen - "Tang – havets planter " i serien "Vild med Viden FOKUS" udgivet af Epsilon.dk

Mere om Annette Bruhns bøger

Du kan bestille tre bøger af Annette Bruhn her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bruhns bøger fås i forskellige formater. Bruhn har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annette Bruhns "Stranden"

Hos Bog & idé er "Stranden" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KOUSTRUP & CO.

Annette Bruhn "Når tiden går, så går jeg med"

"Når tiden går, så går jeg med" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ådalen.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Bruhn