Bog & idéAnnette Daugaard Bentzen

Bøger skrevet af Annette Daugaard Bentzen

Læs mere om Annette Daugaard Bentzen
1 produkter
1 produkter
Håndbog til pædagoguddannelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog til pædagoguddannelsenAnders Skriver Jensen
433,46 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog til pædagoguddannelsen

Mere om Annette Daugaard Bentzen

Der findes flere bøger skrevet af Annette Daugaard Bentzen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bentzens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af HansReitzels - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Hvis er barnet?" udgivet af Børn & Unge

Bøger skrevet af Annette Daugaard Bentzen

Annette Daugaard Bentzen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bentzens bøger fås i flere forskellige formater. Bentzens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Håndbog til pædagoguddannelsen" af Annette Daugaard Bentzen

"Håndbog til pædagoguddannelsen" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Annette Daugaard Bentzen "Håndbog til pædagoguddannelsen"

"Håndbog til pædagoguddannelsen" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Daugaard Bentzen