Bog & idéAnnette Hallum

Bøger skrevet af Annette Hallum

Læs mere om Annette Hallum
1 produkter
1 produkter
Choc des Cultures, TR 4
Choc des Cultures, TR 4Annette Hallum
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Choc des Cultures, TR 4

Mere om Annette Hallum

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Annette Hallum. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hallum.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Annette Hallums bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Choc des Cultures, TR 4" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Choc des cultures" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers

Bøger af Annette Hallum

Du kan købe to bøger af Annette Hallum her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Annette Hallum kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Hallum er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Easy Readers.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annette Hallums "Choc des Cultures, TR 4"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hallum, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af serien "Teen readers Level 1". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på fransk og er publiceret af Easy Readers.

Annette Hallum "Choc des cultures"

Hos Bog & idé er "Choc des cultures" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Teen readers Level 1". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på fre.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Hallum