Bog & idéAnnette Hoff

Bøger skrevet af Annette Hoff

Læs mere om Annette Hoff
6 produkter
6 produkter
Den Danske Chokoladehistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den Danske ChokoladehistorieAnnette Hoff
240,66 DKK
Indbundet
(2)
Den Danske Chokoladehistorie
Den Danske Kaffehistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den Danske KaffehistorieAnnette Hoff
240,66 DKK
Indbundet
(1)
Den Danske Kaffehistorie
Den Danske Tehistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den Danske TehistorieAnnette Hoff
240,66 DKK
Indbundet
(1)
Den Danske Tehistorie
Dansk sølv i fortid og nutid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk sølv i fortid og nutidPeder Gammeltoft
580,96 DKK
Bog & kassette
(1)
Dansk sølv i fortid og nutid
Den Danske Vinhistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den Danske VinhistorieAnnette Hoff
273,86 DKK
Indbundet
(2)
Den Danske Vinhistorie
Lov og landskab
Lov og landskabAnnette Hoff
299,95 DKK
Hardback
(0)
Lov og landskab

Mere om Annette Hoff

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Annette Hoff. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hoffs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk sølv i fortid og nutid" udgivet af N. A. Andersen - "Dansk Sølv i fortid og nutid" udgivet af Forlaget Devantier - "Dansk sølv i fortid og nutid" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Den Danske Vinhistorie" i serien "Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie" udgivet af Fonden Wormianum - "Den danske chokoladehistorie" i serien "Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie" udgivet af Wormianum¤Den Gamle By - "Den Danske Kaffehistorie" i serien "Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie" udgivet af Wormianum & Den Gamle By - "Den danske tehistorie" i serien "Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie" udgivet af Wormianum¤Den Gamle By - "Boller Slot i 650 år" udgivet af Wormianum¤Landbohistorisk Selskab - "Atelier dagbog 1999" udgivet af Boggalleriet - "Lov og landskab " udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Annette Hoff

Du kan bestille ti bøger af Annette Hoff her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Annette Hoff bøger i flere forskellige formater. Annette Hoff bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dansk sølv i fortid og nutid" af Annette Hoff

Det er muligt at købe Annette Hoffs "Dansk sølv i fortid og nutid" som bog & kassette. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Annette Hoff. Det er N. A. Andersen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Annette Hoff "Dansk Sølv i fortid og nutid"

Det er muligt at købe Annette Hoffs "Dansk Sølv i fortid og nutid" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Devantier.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Hoff