Bog & idéAnnette Jørgensen

Bøger skrevet af Annette Jørgensen

Læs mere om Annette Jørgensen
3 produkter
3 produkter
Klinisk forskningsmetode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk forskningsmetodeJens Lauritsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk forskningsmetode
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
På talefod med verden
På talefod med verdenAnnette Jørgensen
119,95 DKK
e-bog
(0)
På talefod med verden

Mere om Annette Jørgensen

Der findes mange bøger skrevet af Annette Jørgensen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jørgensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Giv sorgen ord" udgivet af Gyldendal - "På talefod med verden" udgivet af Forlaget mellemgaard - "På talefod med verden" udgivet af mellemgaard - "Kira, vennerne og mysteriet om krybskytten i skoven" udgivet af mellemgaard - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Annette Jørgensen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Annette Jørgensen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Jørgensens bøger kommer i et udvalg af formater. Annette Jørgensen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Giv sorgen ord" af Annette Jørgensen

Det er muligt at købe Annette Jørgensens "Giv sorgen ord" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Annette Jørgensen "På talefod med verden"

Det er muligt at købe Annette Jørgensens "På talefod med verden" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Jørgensen