Bog & idéAnnette Kronborg

Bøger skrevet af Annette Kronborg

Læs mere om Annette Kronborg
3 produkter
3 produkter
Skilsmisseret - de økonomiske forhold
Skilsmisseret - de økonomiske forholdLinda Nielsen
1029,95 DKK
Hæftet
(0)
Skilsmisseret - de økonomiske forhold
DANSK PRIVATRET
DANSK PRIVATRETAnnette Kronborg
929,95 DKK
EBOG
(0)
DANSK PRIVATRET
Skilsmisseret
SkilsmisseretLinda Nielsen
1089,95 DKK
Hæftet
(0)
Skilsmisseret

Mere om Annette Kronborg

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Annette Kronborg. På listen nedenfor finder du de nyeste af Kronborgs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skilsmisseret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Dansk Privatret HA og HD" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA(jur.)" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk privatret" udgivet af Djøf Forlag - "Skilsmisseret - de økonomiske forhold" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Festskrift til Hans Viggo Godsk Pedersen" udgivet af Djøf Forlag - "Skilsmisseret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Skilsmisseret" udgivet af Karnov Group - "Forældreansvarsloven" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Forældremyndighed & menneskelig integritet" udgivet af Jurist- og økonomforbundets forlag

Bøger af Annette Kronborg

Annette Kronborg har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Annette Kronborg kommer i flere formater. Bøgerne af Kronborg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skilsmisseret" af Annette Kronborg

Det er muligt at købe Annette Kronborgs "Skilsmisseret" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Annette Kronborg "Dansk Privatret HA og HD"

"Dansk Privatret HA og HD" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Kronborg