Bog & idéAnnette Vangstrup

Bøger skrevet af Annette Vangstrup

Læs mere om Annette Vangstrup
3 produkter
3 produkter
Økonomi- og indtægtsstyring for oplevelseserhvervet
Økonomi- og indtægtsstyring for oplevelseserhvervetAnnette Vangstrup
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomi- og indtægtsstyring for oplevelseserhvervet
Economics for students at the AP programme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Economics for students at the AP programmeAnnette Vangstrup
359,96 DKK
(0)
Economics for students at the AP programme
Skab oplevelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skab oplevelserT Laustsen
404,96 DKK
(0)
Skab oplevelser

Mere om Annette Vangstrup

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Annette Vangstrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vangstrups udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Annette Vangstrups bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skab oplevelser" udgivet af Akademisk Forlag - "Economics for students at the AP programme" udgivet af Akademisk Forlag - "Økonomistyring i praksis" udgivet af Akademisk Forlag - "Økonomistyring i praksis" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag - "Economics for students at the AP programme in service, hospitality and tourism" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Økonomi for serviceøkonomer og akademiuddannelsen" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Skab oplevelser" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag - "Economics for students in the service, hospitality and tourism AP programme" udgivet af PRAXIS - Nyt Teknisk Forlag - "Økonomi for serviceøkonomer" udgivet af PRAXIS - Nyt Teknisk Forlag - "Economics for students at the AP programme" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag - "Økonomi for serviceøkonomer" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag - "Værd at vide om alkoholbevillinger og næringsbreve til restauranter, cafeer, diskoteker mv." udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Economics for students at the AP programme" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Økonomi for serviceøkonomer" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Annette Vangstrup

Du kan købe 14 bøger af Annette Vangstrup her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Annette Vangstrup bøger i flere formater. Bøgerne af Vangstrup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annette Vangstrups "Skab oplevelser"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Annette Vangstrup. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Economics for students at the AP programme" af Annette Vangstrup

Dette er en også en fantastisk bog fra Vangstrup, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Vangstrup