Bog & idéAnnette Vestergaard Hansen

Bøger skrevet af Annette Vestergaard Hansen

Læs mere om Annette Vestergaard Hansen
0 produkter

Mere om Annette Vestergaard Hansen

Annette Vestergaard Hansen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Neurologi og neurorehabilitering". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Neurologi og neurorehabilitering" er desuden udgivet i serien "Ergo/fys Munksgaard".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Neurologi og neurorehabilitering" af Annette Vestergaard Hansen

"Neurologi og neurorehabilitering" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Ergo/fys Munksgaard". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Annette Vestergaard Hansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Vestergaard Hansen