Bog & idéAnnette Walsøe Torup

Bøger skrevet af Annette Walsøe Torup

Læs mere om Annette Walsøe Torup
4 produkter
4 produkter
Sygdomslære - 400 quizspørgsmål
Sygdomslære - 400 quizspørgsmålAnnette Walsøe Torup
269,95 DKK
Bog
(0)
Sygdomslære - 400 quizspørgsmål
Sygdomslære - hånden på hjertet
Sygdomslære - hånden på hjertetLars Torup
879,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære - hånden på hjertet
Opgaver til sygdomslære – hånden på hjertet
Opgaver til sygdomslære – hånden på hjertetAnnette Walsøe Torup
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Opgaver til sygdomslære – hånden på hjertet
Questio - fagligt quizspil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Questio - fagligt quizspilAnnette Walsøe Torup
348,46 DKK
Bog
(0)
Questio - fagligt quizspil

Mere om Annette Walsøe Torup

Annette Walsøe Torup har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Torup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Questio + Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Questio + Den store spørgsmålspakke" i serien "Questio" udgivet af Munksgaard - "Den store spørgsmålspakke" i serien "Questio" udgivet af Munksgaard - "Questio + Sygdomslære - 400 quizspørgsmål" i serien "Questio" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære - 400 quizspørgsmål" udgivet af Gyldendal - "Questio - fagligt quizspil med 400 farmakologi-spørgsmål" udgivet af Munksgaard - "Opgaver til sygdomslære – hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Questio - fagligt quizspil" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal

Annette Walsøe Torups bøger

Annette Walsøe Torup har 12 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Torups bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Torup publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sygdomslære - hånden på hjertet" af Annette Walsøe Torup

"Sygdomslære - hånden på hjertet" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Hånden på hjertet". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Annette Walsøe Torup "Sygdomslære - hånden på hjertet"

Hos Bog & idé er "Sygdomslære - hånden på hjertet" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i serien "Hånden på hjertet". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Walsøe Torup