Bog & idéAnni Greve

Bøger skrevet af Anni Greve

Læs mere om Anni Greve
1 produkter
1 produkter
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
458,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Anni Greve

Hvis du søger en bog skrevet af Anni Greve, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Greve.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Storbyen" udgivet af Columbus

Mere om Anni Greves bøger

Anni Greve har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe Greves bøger som hæftet. Bøgerne af Greve er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kulturteori og kultursociologi" af Anni Greve

Hos Bog & idé er "Kulturteori og kultursociologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anni Greve "Storbyen"

Hos Bog & idé er "Storbyen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Columbus, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anni Greve