Bog & idéAnnie Barrows

Bøger skrevet af Annie Barrows

Læs mere om Annie Barrows
0 produkter

Mere om Annie Barrows

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Annie Barrows. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Barrows' udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Annie Barrows' bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society - Film tie-in" udgivet af Bloomsbury Publishing - "Guernseys litterære kartoffeltærteklub" udgivet af Sommer & Sørensen - "Guernseys Litterære Kartoffeltærteklub" udgivet af Lytteratur - "Guernseys litterære kartoffeltærteklub" udgivet af Lytteratur - "Guernseys litterære kartoffeltærteklub" udgivet af Lytteratur

Bøger skrevet af Annie Barrows

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Annie Barrows hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Annie Barrows kommer i samtlige formater. Barrows' bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society - Film tie-in" af Annie Barrows

Hos Bog & idé er "The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society - Film tie-in" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Bloomsbury Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Annie Barrows "Guernseys litterære kartoffeltærteklub"

Hos Bog & idé er "Guernseys litterære kartoffeltærteklub" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sommer & Sørensen.
Detaljer
Fulde navn:
Annie Barrows