Bog & idéAnnie Kagan

Bøger skrevet af Annie Kagan

Læs mere om Annie Kagan
0 produkter

Mere om Annie Kagan

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Annie Kagan. På listen nedenfor har du de nyeste af Kagans udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Budskaber fra min bror" udgivet af Det Blå Hus - "Budskaber fra min bror" udgivet af Gyldendal - "Budskaber fra min bror" udgivet af Det blå hus

Bøger af Annie Kagan

Der er tre tilgængelige bøger af Annie Kagan hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Annie Kagan fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Kagan er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Budskaber fra min bror" af Annie Kagan

"Budskaber fra min bror" er til salg som e-bog. "Budskaber fra min bror" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Det Blå Hus, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Annie Kagan "Budskaber fra min bror"

Det er muligt at købe Annie Kagans "Budskaber fra min bror" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annie Kagan