Bog & idéAnnie Larsen

Bøger skrevet af Annie Larsen

Læs mere om Annie Larsen
1 produkter
1 produkter
Piratfisk og palmesus - Fra Tyrkiet til Tahiti
STREAM
Piratfisk og palmesus - Fra Tyrkiet til TahitiAnnie Larsen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Piratfisk og palmesus - Fra Tyrkiet til Tahiti

Mere om Annie Larsen

Der findes en del bøger fra Annie Larsen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Larsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Piratfisk og palmesus - Fra Tyrkiet til Tahiti" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Du store verden - tæt på" udgivet af Larsine - "Panik eller komik" udgivet af Larsine - "Bølgebrus og livets sus" udgivet af Larsine - "Næsten uønsket" udgivet af Larsine - "Sejlersus og lykkerus" udgivet af Larsine - "Piratfisk og palmesus" udgivet af Frydenlund

Annie Larsens bøger

Annie Larsen har syv bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Annie Larsen kan købes i udvalgte formater. Larsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annie Larsens "Piratfisk og palmesus - Fra Tyrkiet til Tahiti"

Hos Bog & idé er "Piratfisk og palmesus - Fra Tyrkiet til Tahiti" tilgængelig som lydbog. Annie Larsens "Piratfisk og palmesus - Fra Tyrkiet til Tahiti" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Du store verden - tæt på" af Annie Larsen

Det er muligt at købe Annie Larsens "Du store verden - tæt på" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Larsine, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annie Larsen