Bog & idéAnsa Lønstrup

Bøger skrevet af Ansa Lønstrup

Læs mere om Ansa Lønstrup
1 produkter
1 produkter
Blik for lyd
Blik for lydAnsa Lønstrup
219,95 DKK
EBOG
(0)
Blik for lyd

Mere om Ansa Lønstrup

Der findes mange bøger af Ansa Lønstrup tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Lønstrup.
Bøgerne fra Ansa Lønstrup findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Stemmen og øret" udgivet af Klim - "Arbejdspapir. Dansk vokalitet" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet - "Blik for lyd " i serien "om lyd i kontekst" udgivet af Klim - "Blik for lyd" i serien "om lyd i kontekst" udgivet af Klim

Bøger af Ansa Lønstrup

Du kan finde fire bøger af Ansa Lønstrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Ansa Lønstrup bøger i forskellige formater. Ansa Lønstrup bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ansa Lønstrups "Stemmen og øret"

Det er muligt at købe Ansa Lønstrups "Stemmen og øret" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Arbejdspapir. Dansk vokalitet" af Ansa Lønstrup

"Arbejdspapir. Dansk vokalitet" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på miscellaneous (øvrige).
Detaljer
Fulde navn:
Ansa Lønstrup