Bog & idéAnthea Hatfield

Bøger skrevet af Anthea Hatfield

Læs mere om Anthea Hatfield
1 produkter
1 produkter
Opvågningssygepleje - I teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opvågningssygepleje - I teori og praksisAnthea Hatfield
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Opvågningssygepleje - I teori og praksis

Mere om Anthea Hatfield

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger af Anthea Hatfield. På listen nedenfor ser du Hatfields nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Havbogen" udgivet af Gyldendal - "Opvågningssygepleje - I teori og praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anthea Hatfield

Der er to tilgængelige udgivelser af Anthea Hatfield hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Anthea Hatfield kommer i samtlige formater. Hatfields bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anthea Hatfields "Havbogen"

"Havbogen" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anthea Hatfield "Opvågningssygepleje - I teori og praksis"

Det er muligt at købe Anthea Hatfields "Opvågningssygepleje - I teori og praksis" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anthea Hatfield