Bog & idéAnthony Bateman

Bøger skrevet af Anthony Bateman

Læs mere om Anthony Bateman
3 produkter
3 produkter
Mentalisering i klinisk praksis
Mentalisering i klinisk praksisAnthony Bateman
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Mentalisering i klinisk praksis
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
Personlighed og personlighedsforstyrrelserOle Jakob Storebø
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
Mentaliseringsbaseret terapi
Mentaliseringsbaseret terapiAnthony Bateman
209,95 DKK
Indbundet
(0)
Mentaliseringsbaseret terapi

Mere om Anthony Bateman

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Anthony Bateman. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Bateman.
Bøgerne fra Anthony Bateman findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" udgivet af Gyldendal - "Mentaliseringsbaseret terapi" udgivet af Gyldendal - "Mentalisering i klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Manual for mentaliseringsbasert terapi (MBT) og MBT vurderingsskala : versjon individualterapi" udgivet af Gyldendal akademisk - "Mentaliseringsbaseret behandling af borderline-personlighedsforstyrrelse" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Anthony Bateman

Anthony Bateman har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Anthony Bateman bøger i udvalgte formater. Batemans bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anthony Batemans "Personlighed og personlighedsforstyrrelser"

Det er muligt at købe Anthony Batemans "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anthony Bateman "Mentaliseringsbaseret terapi"

Det er muligt at købe Anthony Batemans "Mentaliseringsbaseret terapi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anthony Bateman