Bog & idéAnton Grau Larsen

Bøger skrevet af Anton Grau Larsen

Læs mere om Anton Grau Larsen
1 produkter
1 produkter
Tæm eliten
Tæm elitenAnton Grau Larsen
159,95 DKK
EBOG
(3)
Tæm eliten

Mere om Anton Grau Larsen

Der er blot én bog af Anton Grau Larsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Tæm eliten". Det er Information, der har udgivet den på dansk. "Tæm eliten" er desuden udgivet i serien "Debat".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tæm eliten" af Anton Grau Larsen

Hos Bog & idé er "Tæm eliten" tilgængelig som ebog. "Tæm eliten" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Grau Larsens serie "Debat". Det er Information, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Grau Larsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anton Grau Larsen