Bog & idéArendse Hovmand Buch

Bøger skrevet af Arendse Hovmand Buch

Læs mere om Arendse Hovmand Buch
1 produkter
1 produkter
Beskæftigelsesrettet rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Beskæftigelsesrettet rehabiliteringArendse Hovmand Buch
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Beskæftigelsesrettet rehabilitering

Mere om Arendse Hovmand Buch

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Arendse Hovmand Buch. Det er "Beskæftigelsesrettet rehabilitering". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Beskæftigelsesrettet rehabilitering" af Arendse Hovmand Buch

"Beskæftigelsesrettet rehabilitering" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Buch, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Arendse Hovmand Buch