Bog & idéAristofanes

Bøger skrevet af Aristofanes

Læs mere om Aristofanes
1 produkter
1 produkter
Rytteriet
BOEGERTILSTAERKPRIS
RytterietAristofanes
149,36 DKK
Hæftet
(1)
Rytteriet

Mere om Aristofanes

Hvis du søger en bog skrevet af Aristofanes, kan du vælge i mellem et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lysistrate eller Kvindernes oprør" udgivet af Hans Reitzel - "Rytteriet" i serien "Græske klassikere" udgivet af Gyldendal - "Kulsvierne. Freden. Frøerne" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Kavaleriet. Skyerne. Lysistrate" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Fire komedier" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger af Aristofanes

Der er fem tilgængelige bøger af Aristofanes hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. -s bøger fås blot som hæftet. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lysistrate eller Kvindernes oprør" af Aristofanes

Det er muligt at købe Aristofanes' "Lysistrate eller Kvindernes oprør" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzel.

"Rytteriet" af Aristofanes

"Rytteriet" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Græske klassikere". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aristofanes