Bog & idéArne Friemuth Petersen

Bøger skrevet af Arne Friemuth Petersen

Læs mere om Arne Friemuth Petersen
2 produkter
2 produkter
Edgar Rubin -Synsoplevet bevægelse og hastighed
Edgar Rubin -Synsoplevet bevægelse og hastighedEdgar Rubin
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Edgar Rubin -Synsoplevet bevægelse og hastighed
Attempted Solution to a Fundamental Psychobiological Problem
Attempted Solution to a Fundamental Psychobiological ProblemIven Reventlow
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Attempted Solution to a Fundamental Psychobiological Problem

Mere om Arne Friemuth Petersen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Arne Friemuth Petersen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Petersen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Arne Friemuth Petersens bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Attempted Solution to a Fundamental Psychobiological Problem" i serien "Series H, Humanistica" udgivet af Videnskabernes Selskab - "Træk af individuationens biopsykologi" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Arne Friemuth Petersen

Der er to tilgængelige bøger af Arne Friemuth Petersen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Petersen fås kun som hæftet. Petersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Arne Friemuth Petersens "Attempted Solution to a Fundamental Psychobiological Problem"

"Attempted Solution to a Fundamental Psychobiological Problem" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Petersens serie "Series H, Humanistica". Det er Videnskabernes Selskab, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Træk af individuationens biopsykologi" af Arne Friemuth Petersen

Det er muligt at købe Arne Friemuth Petersens "Træk af individuationens biopsykologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Friemuth Petersen