Bog & idéArne Gaardmand

Bøger skrevet af Arne Gaardmand

Læs mere om Arne Gaardmand
1 produkter
1 produkter
Dansk Byplanlægning 1938-1992
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk Byplanlægning 1938-1992Arne Gaardmand
322,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk Byplanlægning 1938-1992

Mere om Arne Gaardmand

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Arne Gaardmand. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gaardmands bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Byplanlægning 1938-1992" i serien "Dansk byplanlægning" udgivet af Bogværket - "Dansk Byplanlægning I-III" udgivet af Bogværket - "Den græske forbindelse" udgivet af Bogværket

Mere om Arne Gaardmands bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Arne Gaardmand hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Arne Gaardmand bøger i udvalgte formater. Gaardmands bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Bogværket.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Arne Gaardmands "Dansk Byplanlægning 1938-1992"

"Dansk Byplanlægning 1938-1992" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Dansk byplanlægning". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogværket.

Arne Gaardmand "Dansk Byplanlægning I-III"

"Dansk Byplanlægning I-III" er tilgængelig online som lærredsindbundet. Endnu en af Arne Gaardmand fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Gaardmand