Bog & idéArne Gammelgaard

Bøger skrevet af Arne Gammelgaard

Læs mere om Arne Gammelgaard
2 produkter
2 produkter
Fund og fortid fra Hammel-kanten. Oldtid og middelalder
Fund og fortid fra Hammel-kanten. Oldtid og middelalderArne Gammelgaard
69,95 DKK
EBOG
(0)
Fund og fortid fra Hammel-kanten. Oldtid og middelalder
Drivtømmer. Tyske flygtninge i Danmark 1945-1949
Drivtømmer. Tyske flygtninge i Danmark 1945-1949Arne Gammelgaard
69,95 DKK
EBOG
(0)
Drivtømmer. Tyske flygtninge i Danmark 1945-1949

Mere om Arne Gammelgaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Arne Gammelgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Gammelgaard.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Arne Gammelgaards bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Drivtømmer. Tyske flygtninge i Danmark 1945-1949" udgivet af Saga - "Drivtømmer. Tyske flygtninge i Danmark 1945-1949" udgivet af SAGA Egmont - "Hammel Kommune - 25 år " udgivet af AKKA - "Treibholz " udgivet af Blåvandshuk Egnsmuseum - "Drivtømmer " udgivet af Blåvandshuk Egnsmuseum

Mere om Arne Gammelgaards bøger

Du kan finde fem bøger af Arne Gammelgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Arne Gammelgaard kommer i forskellige formater. Gammelgaards bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Drivtømmer. Tyske flygtninge i Danmark 1945-1949" af Arne Gammelgaard

"Drivtømmer. Tyske flygtninge i Danmark 1945-1949" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Drivtømmer. Tyske flygtninge i Danmark 1945-1949" af Arne Gammelgaard

Hos Bog & idé er "Drivtømmer. Tyske flygtninge i Danmark 1945-1949" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Drivtømmer. Tyske flygtninge i Danmark 1945-1949" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Gammelgaard